Gå till sökformuläret Tillbaka till startsidan

6 steg till att skapa en profil i kulturbanken

  1. Kontakta ditt lokala ABF-kontor för samtal om samarbete. Tillsammans fyller ni i följande överenskommelse: Ladda ner dokument.
  2. Fyll i detta formulär och dela med din lokala ABF-kontakt. Registeringen är helt kostnadsfri.
  3. En profil skapas med information om dig och med dina kontaktuppgifter.
  4. Ansvarig på det lokala ABF-kontoret granskar, godkänner och publicerar profilen.
  5. Kvaliteten granskas genom t.ex. referenser och arbetsprover.
  6. Vid redigering eller uppdatering av din profil, kontakta ditt lokala ABF kontor
  7. Du som kulturutövare förväntas att tillsammans med din ABF-kontakt uppdatera informationen kontinuerligt så att den ständigt är aktuell. Om profilen har varit inaktiv i över ett år kan den komma att tas bort.

 

Till dig som ska arrangera ett evenemang

Vid arrangerande av ett evenemang är det lätt att missa saker därför har vi tagit fram en checklista som ska underlätta vid arbetet. Det kan exempelvis handla om fakturering, arvode, teknik eller marknadsföring. Se checklistan bifogad här.

 Som medlems- och samarbetsorganisation är du välkommen att kontakta ditt lokala ABF-kontor för ytterligare stöd. Kontaktuppgifter till din närmsta avdelning/ditt distrikt hittar du här.

 

Riktlinjer

För att registrera en profil i ABFs digitala kulturbank behöver du känna till och vara förtrogen med ABF som bildningsorganisation samt har sin värdegrund i arbetarrörelsen.

Respektive ABF-avdelning har ansvar för att den information som de publicerar i Kulturbanken är korrekt. ABF förbehåller sig rätten att ta bort utövare som bryter mot organisationens riktlinjer och värdegrund.