Gå till sökformuläret Tillbaka till startsidan
Sång & Musik

Kristian von Svensson

Sång/Musik

Humoristisk, politisk visa. Både egna sånger och andras (alltifrån Joe Hill till Ronny Eriksson). Väver in både dagspolitik och historia i mina mellansnack och tar t.ex. upp kampsångens roll i arbetarrörelsen, så att det blir både föreläsning och konsert. Har spelat på alltifrån Västerviks visfestival och Mosebacke till Copenhagen singersongwriter festival.

Skåne län, verksam i hela landet.

Information

Kategori
Sång & Musik

Typ av arrangemang
Sång/Musik

Plats
Skåne län

Målgrupp
Vuxna

Egen utrustning
Delvis

Behov av teknisk utrustning
Beroende på avstånd kan jag ta med ett eget mindre ljudsystem. I annat fall behöver jag sångmikrofon, mikstativ och miksladd att koppla in i ljudanläggning. Samt en ytterligare kanal att koppla in min gitarr i (jag kopplar gitarren med egen sladd: har inbyggd mik i gitarren).

Övriga särskilda behov
Beroende på avstånd kan jag behöva övernattning. 

På vilket sätta är jag knuten till ABF
Jag har jobbat frilans åt ABF på olika nivåer och i många olika omgångar. På förbundsnivå satte jag för några år sedan ihop en katalog över vänsterpolitiska artister. Ett stort antal ABF-distrikt har varit involverade i min och David Rovics (US) riksturnéer under 2015 med anledning av minnesåret över Joe Hill. Åt ABF Skåne har jag satt ihop ett sånghäfte till ABF:s 100-årsjubileum, spelat in en CD med min politiska musik, turnerat med min multimediashow Möllevångssång och gjort ett otal konserter. Åt ABF Malmö har jag i flera år uppträtt vid förstamajfirandet i Malmö Folkets park och gjort diverse konserter. 

Innehar F-skatt
Ja

Bilder